Back to products
Blue Gel 1+1 ΔΩΡΟ Original price was: 40,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29,90 €.

Hera Hydrating Sunscreen Cream 50 ml: Ενυδατική αντηλιακή κρέμα SPF 50+ υψηλής προστασίας

Κωδικός προϊόντος: f9d4ad399149

Ποιότητα | Εγγύηση | Ασφάλεια

18,00 

Πληρωμές με: 

Περιγραφή

Hera Hydrating Sunscreen Cream 50 ml
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 50+  με Ισχυρή Ενυδάτωση και Υψηλή Προστασία
Προστατέψτε και ενυδατώστε το δέρμα σας με την αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50+, ιδανική για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.
Αυτή η κρέμα προσφέρει μέγιστη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.
Υψηλή Προστασία SPF 50+: Αποτελεσματική προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες.
Βαθιά Ενυδάτωση: Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, παρέχει διαρκή ενυδάτωση και θρέψη.
Αντιοξειδωτική Δράση: Περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5, που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.
Καταπραϋντική και Αναζωογονητική: Η αλόη βέρα και το ανθόνερο λεβάντας καταπραΰνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.
Ασφαλής Σύνθεση: Χωρίς parabens και homosalate, κατάλληλη για όλη την οικογένεια.
Hera Hydrating Sunscreen Cream 50 ml – Συστατικά της αντηλιακής – καλλυντικής φόρμουλας:

Aqua, Diputyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C 12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol 50%, Decyl Glycoside 6-10%, Propylene Glycol 0,2-0,6%, Xanthan Gum 0,1-0,5%, Tris-Biphenyl Triazine 50%, Decyl Glucoside, Disodium Phosphate Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Aloe Arborescens, Glyceryl Stearate, Silica, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Microcrystalline Cellulose 85% and Cellulose Gum 15%, Panthenol, Triacontanyl PVP, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Parfum, Tocopheryl Acetate, Sorbilan Caprylate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Lecithin, Clerotium Gum, Pullulan.

Χρήση της Hera Hydrating Sunscreen Cream 50 ml:
Χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) εφαρμόστε επαρκή ποσότητα αντηλιακής κρέμας σε καθαρό πρόσωπο 15 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.
Επαναλάβετε κάθε δύο ώρες ή μετά από κολύμβηση ή εφίδρωση.
Προσθέστε αυτήν την αντηλιακή κρέμα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, λαμπερό και προστατευμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Γιατί να επιλέξετε την Hera Hydrating Sunscreen Cream 50 ml:
Η Hera Hydrating Sunscreen Cream προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία και φροντίδα του δέρματός σας.
Συνδυάζει την υψηλή αντηλιακή προστασία με την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική δράση, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση.
Ειδικά σχεδιασμένη για να προλαμβάνει τη φωτογήρανση και να προστατεύει από τις βλάβες του ήλιου, είναι η τέλεια προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησής σας.
Ιδανική για Όλη την Οικογένεια:
Η σύνθεση της Hera Hydrating Sunscreen Cream είναι ασφαλής και απαλλαγμένη από parabens και homosalate, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας.
Η εύχρηστη σπάτουλα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή της κρέμας, ενώ η απαλή υφή της απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
Βελτιώστε την Υγεία του Δέρματός σας:
Με την προσθήκη του υαλουρονικού οξέος, της βιταμίνης Ε και της προβιταμίνης Β5, η αντηλιακή κρέμα προσώπου Hera Hydrating Sunscreen Cream προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.
Η αλόη βέρα και το ανθόνερο λεβάντας καταπραΰνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την να φαίνεται πιο υγιής και αναζωογονημένη.

Πληροφορίες

Είδατε πρόσφατα