Για ένα όμορφο αποτέλεσμα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
- Παίρνουμε τις κλωστές, αλουμινόχαρτο, ψαλίδι και τα αυγά! (Κατά προτίμηση λευκά γιατί βγαίνουν πιο έντονα!)
- Πλένουμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα τάπερ με νερό βρύσης. Κόβουμε το αλουμινόχαρτο σε κομμάτια ώστε να μπορέσουμε να τυλίξουμε τα αυγά σαν καραμέλες.
- Κόβουμε τις κλωστές σε κομμάτια περίπου 4-6 εκατοστών, μέσα σε ένα πιάτο
- Παίρνουμε ένα αυγό μέσα από το νερό και το κυλάμε βρεγμένο μέσα στις κομμένες κλωστές για να κολλήσουν πάνω του.
- Το βάζουμε μέσα στο αλουμινόχαρτο και το τυλίγουμε σαν καραμέλα, καλά και σφιχτά, ώστε να εφάπτεται καλά και όλες οι κλωστές να ακουμπάνε το αυγό.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα αυγά και τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα βράζουμε για 15-20 λεπτά.
- Πολύ προσεκτικά, για να μην καούμε, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν .
- Ξετυλίγουμε τα αυγά και ΤΑΡΑΑΑΑΝ! Έτοιμα!
- Καλό θα ήταν να τα περάσουμε από πάνω με ελαιόλαδο για να γυαλίζουν !